• urbanshoes-cardbancar Poți plăti prin ramburs sau card bancar.
  • urbanshoes-securizat Informațiile tale sunt 100% securizate.
  • urbanshoes-retur Returnezi fără griji in termen de 15 zile.
Reduceri încălțăminte copii

Produsele 1-0 (din 0)

Încălțăminte piele copii reduceri

Fiecare părinte caută pentru copilul lui un produs calitativ și confortabil, la noi găsești  încălțaminte piele copii la reducere și la un preț foarte accesibil . Toate modelele sunt din piele naturală!

Copiii sunt în creștere, iar acesta este detaliul de la care am pornit în crearea pantofilor perfecți pentru copii. În perioada de creștere piciorul se dezvoltă foarte mult și foarte repede ceea ce înseamnă că încălțăminte din piele pentru copii  nu trebuie să fie incomodă și nici să țină degetele într-o poziție vicioasă. Recomandarea noastră pentru părinți este să aleagă exact numărul corect pentru pantofi, în niciun caz mai mic, dar nici mai mare așa cum sunt tentate multe persoane să facă. Ca să ne dăm seama că papuceii au mărimea potrivită pentru copil ar trebui să putem să introducem un deget între călcâi şi partea din spate a pantofului, atunci când degetele ajung în vârful pantofului (copilul în picioare). Copilul mai mare, este posibil să îşi ţînă degetele strânse, de aceea fiind bine să apăsam uşor pe ele, astfel încât acestea să se îndrepte. Putem să aflăm mărimea potrivită  la încăltămintea pentru copii şi prin punerea copilului în picioare pe o coală de hârtie şi desenând amprenta piciorului atunci când copilul îşi lasă greutatea pe el. La dimensiunea de la degetul mare la călcâi se mai adaugă jumătate de centimetru. În felul acesta obţinem dimensiunea interioară a pantofului. Picioarele copiilor între 1-4 ani au un ritm rapid de creştere, motiv pentru care trebuie să verificați la fiecare 2-3 luni că pantofii încă le mai sunt buni.

Confortul pentru  încăltămintea piele  copii la reducere este de asemenea foarte important iar specialiștii din echipa noastră știu asta. O pereche de pantofi confortabili, cum sunt cele din gama noastră de produse, ajută copiii să se simtă foarte bine atunci când se joacă și îi lasă să alearge în voie și să se simtă bine.

 În cazul copiilor mici, sunt recomandați pantofii cu călcâiul înalt, care să cuprindă glezna pentru că aceștia să învețe să facă primii pasi în încălțări care facilitează mersul.

 

  Produsul a fost adăugat în coș