Termeni si conditii

Site-ul www.urbanshoes.ro, numit in continuare Urban Shoes, este proprietatea SC L & F Shoes SRL, inregistrata in Oradea, Str. Filatov V.P., Jud. Bihor, J05/709/2012, CUI/CIF: C.I.F. 30161378, Capital social: 200 RON, si va fi numita in continuare L & F Shoes.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. L & F SHOES isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

L & F SHOES garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Urban Shoes si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei L & F SHOES fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Urban Shoes este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru L & F SHOES sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a L & F SHOES asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Urban Shoes – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea L & F SHOES si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul L & F SHOES a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Urban Shoes numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de L & F SHOES pe site-ul urbanshoes.ro, politica de preturi

L & F SHOES isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Urban Shoestore sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de talon de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv L & F SHOES isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate periodic si sunt exprimate in lei. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari L & F SHOES in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat in aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari L & F SHOES. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa iti satisfaca cererea de a-ti livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si tu esti indreptatit sa refuzi comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar tu ai achitat pretul in avans, diferenta iti va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

L & F SHOES nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia L & F SHOES de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul Urban Shoes (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu terte parti. Din acest motiv, L & F SHOES nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Urban Shoes. L & F SHOES si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Urban Shoes

Utilizatorii care acceseaza site-ul Urban Shoes pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. L & F SHOES isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

L & F SHOES nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii L & F SHOES si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@urbanshoestore.ro

4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul Urban Shoes este gazduit de serverele unei terte firme. L & F SHOES nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. L & F SHOES nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Urban Shoes. L & F SHOES nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Urban Shoes. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

5. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Urban Shoes si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Urban Shoes, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

  Produsul a fost adăugat în coș