• urbanshoes-cardbancar Poți plăti prin ramburs sau card bancar.
  • urbanshoes-securizat Informațiile tale sunt 100% securizate.
  • urbanshoes-retur Returnezi fără griji in termen de 15 zile.
Genți bărbați piele

Produsele 1-1 (din 1)

Genți piele bărbați 

Chiar dacă este recunoscută pasiunea femeilor pentru genți și multe persoane cred că gențile sunt doar pentru ele, de fapt bărbații sunt cei care au purtat primii astfel de accesorii. Primele genți piele bărbați au avut doar rol practic și erau folosite de bărbați pentru vânat și adunat de lemne. Ulterior ele au intrat în atenția creatorilor de modă și a designerilor, iar acum sunt o parte foarte importantă a ținutelor.

O geantă din piele pentru bărbați cu aspect masculin este un produs în care trebuie să investiți rar, deoarece rezistă ani buni. De asemenea, ne-am gândit și la utilitate, iar gențile piele bărbați oferite de noi sunt compartimentate și separate pentru o organizare mai ușoară. 

Gențile piele cu bareta detașabilă sunt cele mai versatile deoarece se vor asorta foarte ușor la ținute business, dar și casual. O geantă masculină din piele naturală va completa foarte bine o ținută office, însă în funcție de aspectul ei vă poate însoți și în parc sau la plimbări și în vacanțe.

Gențile piele bărbați sunt cele care evidențiază ținuta unui bărbat și scot în evidență atuurile lui. Noi ne-am gândit la absolut tot, și pe lângă prețul mic, oferim produse realizate cu foarte mare atenție în ceea ce privește finisajele și cusăturile. Puteți opta pentru o geantă bărbați din piele neagră clasică, sau pentru genți în culori ceva mai vii, potrivite pentru zilele în care aveți nevoie de un vibe mai bun. În magazinul nostru vă așteaptă genți piele bărbați pentru toate preferințele.

 

  Produsul a fost adăugat în coș