• urbanshoes-cardbancar Poți plăti prin ramburs sau card bancar.
  • urbanshoes-securizat Informațiile tale sunt 100% securizate.
  • urbanshoes-retur Returnezi fără griji in termen de 15 zile.
Genți piele bărbați

Produsele 1-2 (din 2)

Genți bărbați din piele naturală

Chiar dacă este recunoscută pasiunea femeilor pentru genți și multe persoane cred că gențile sunt doar pentru ele, de fapt bărbații sunt cei care au purtat primii astfel de accesorii. Primele genți au avut doar rol practic și erau folosite de bărbați pentru vânat și adunat de lemne. Ulterior ele au intrat în atenția creatorilor de modă și a designerilor, iar acum sunt o parte foarte importantă a ținutelor.

O geantă din piele cu aspect masculin este un produs în care trebuie să investiți rar, deoarece rezistă ani buni. De asemenea, ne-am gândit și la utilitate, iar gențile oferite de noi sunt compartimentate și separate pentru o organizare mai ușoară. 

Gențile cu bareta detașabilă sunt cele mai versatile deoarece se vor asorta foarte ușor la ținute business, dar și casual. O geantă masculină va completa foarte bine o ținută office, însă în funcție de aspectul ei vă poate însoți și în parc sau la plimbări și în vacanțe.

Gențile sunt cele care evidențiază ținuta unui bărbat și scot în evidență atuurile lui. Noi ne-am gândit la absolut tot, și pe lângă prețul mic, oferim produse realizate cu foarte mare atenție în ceea ce privește finisajele și cusăturile. Puteți opta pentru o geantă neagră clasică, sau pentru genți în culori ceva mai vii, potrivite pentru zilele în care aveți nevoie de un vibe mai bun. În magazinul nostru vă așteaptă genți pentru toate preferințele.

 

  Produsul a fost adăugat în coș