• urbanshoes-cardbancar Poți plăti prin ramburs sau card bancar.
  • urbanshoes-securizat Informațiile tale sunt 100% securizate.
  • urbanshoes-retur Returnezi fără griji in termen de 15 zile.
Încălțăminte piele băieți

Produsele 1-0 (din 0)

Încălțăminte băieți din piele naturală

Vă punem la dispoziție mai multe tipuri de pantofi pentru băieți, de la modelele clasice până la mocasini și sandale, fiecare produs din magazinul nostru fiind ales în funcție de confortul pe care îl oferă unui copil în creștere, care are nevoie de mișcare și de confort în timpul mersului.

Încălțăminte pentru băieți din piele  pentru toate gusturile

Pantofii pentru băieți sunt în mai multe forme de la cei sport și până la cei de ocazie. Pantofii sobri sunt potriviți pentru școală, pentru serbări sau pentru evenimentele la care copilul însoțește părinții. Sunt construiți să fie mai comozi decât pantofii similari pentru adulți, însă copilul nu se vă simți bine în ei la joacă.

Pentru joacă exista pantofii sport și mocasinii. Mocasinii sunt de asemenea potriviți și pentru grădiniță sau pentru școală și pot fi incluși în ținute chic. Chiar dacă sunt pantofi pentru copii, și ținutele celor mici pot fi ancorate în trenduri, iar mocasinii sunt soluția ideală.

Indiferent dacă este vorba despre o pereche de pantofi cu șiret sau fără, cu arici sau cu elastic, mocasinii sunt ușor de pus și de dat jos, ceea ce vă fi foarte util copiilor care se descalță atunci când ajung la grădiniță.

Pentru sezonul estival, sandalele reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni. Indiferent de vârstă, fiecare copil va găsi în magazinul nostru perechea de sandale sau de pantofi potrivită.

Pentru fiecare pereche de pantofi am ținut cont de tot ceea ce înseamnă confortul copilului și de posibilitatea acestuia de a se mișca în voie.

 

  Produsul a fost adăugat în coș