• urbanshoes-cardbancar Poți plăti prin ramburs sau card bancar.
  • urbanshoes-securizat Informațiile tale sunt 100% securizate.
  • urbanshoes-retur Returnezi fără griji in termen de 15 zile.
Cizme din piele pentru fete

Produsele 1-0 (din 0)

Cizme pentru fete din piele naturală 

Cizmele din categoria noastră de produse raspund celei mai vaste cereri datorită multitudinii de modele. Caracteristicile precum impermeabilitatea, ventilația, rezistența și aderența sunt foarte importante. În perechea de cizme potrivite, piciorul va rămâne uscat și foarte cald și va respira în voie în timp ce va rămâne la adăpost de intemperii și de frig. Cizmele sunt îmblănite atât pe lateral cât și pe branț, sunt ușor de încălțat, unele modele prezintă fermoar.

Cizmele sunt piese vestimentare foarte confortabile datorită materialului și conformației lor. Piciorul va rămâne cald și uscat chiar și atunci când temperaturile sunt mult pe minus. 

Copiii sunt în creștere, iar acesta este detaliul de la care am pornit în crearea pantofilor perfecți pentru copii. În perioada de creștere piciorul se dezvoltă foarte mult și foarte repede ceea ce înseamnă că pantofii nu trebuie să fie incomozi ți nici să țină degetele într-o poziție vicioasă. Recomandarea noastră pentru părinți este să aleagă exact numărul corect pentru pantofi, în niciun caz mai mic, dar nici mai mare așa cum sunt tentate multe persoane să facă.

Confortul este de asemenea foarte important iar specialiștii din echipa noastră știu asta. O pereche de ghete confortabile, cum sunt cele din gama noastră de produse, ajută copiii să se simtă foarte bine atunci când se joacă și îi lasă să alerge în voie .

Alege perechea dorită și în maxim 48 de ore ajunge la tine în orice colț al țării te-ai afla!

  Produsul a fost adăugat în coș