Unde găsești reduceri la încălțăminte damă din piele naturală?

Unde găsești reduceri la încălțăminte damă din piele naturală?

Indiferent de tipul produselor pe care le cauți, perioada campaniilor de reducere este cea mai potrivită pentru noi cumpărături. Beneficiezi de un preț cu până la 70% mai mic, astfel, ai ocazia de a economisi bani sau de a cumpără mai multe produse. Reducerile sunt bine venite mai ales în cazul articolelor din piele naturală, care în mod normal au un preț mai ridicat. Perioadele de reduceri la încălțăminte damă din piele ar trebui urmărite în fiecare an dacă dorești să platești un preț mai mic.

Încălțăminte din piele naturală găsești și în magazinele online, nu doar în cele fizice. Campaniile de reducere se derulează atât în timpul sezonului, cât și la sfârșit de sezon. La UrbanShoes, magazin online de încălțăminte din piele naturală, găsești reduceri mai tot timpul la zeci de pantofi pentru bărbați, damă și copii. Fie că ești în căutarea unei perechi de saboți confortabili pe care să îi porți zi de zi, fie în căutarea unor pantofi eleganți pentru evenimentele importante sau a unei perechi de ghete călduroase, este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău din întreaga colecție la reducere.

Tipuri de încălțăminte din piele naturală

1.      Pantofi eleganți. Sunt disponibili atât pentru dame, cât și pentru bărbați. Se realizează din piele netedă sau piele întoarsă și se poartă în cadrul evenimentelor, precum nunți, botezuri sau alte petreceri. Au o construcție delicată și finisaje perfecte. Se mulează după forma piciorului și arată tot timpul perfect în combinație cu outfit-uri elegante.

2.      Pantofi casual. Sunt potriviți pentru a fi purtați zi de zi - la birou, în oraș, la sesiunile de shopping și nu numai. Au talpa moale și flexibilă, ceea ce asigură confort pe tot parcursul zilei, și un design simplu, dar atrăgător.

3.      Pantofi sport. Sunt ușor de integrat în ținutele sport și smart casual. Oferă stil și confort în același timp, și sunt disponibili în mai multe modele și nuanțe, prin urmare pot fi incluși în diverse stiluri vestimentare. Pot avea talpa mai finută sau mai groasă, dar indiferent pentru care variantă optezi, beneficiezi mereu de un confort sporit.

4.      Botine/ghete de vară. Sunt un trend în cazul modei feminine. Botinele de vară se găsesc în diverse stiluri și lungimi, cu tocuri groase sau cu talpă ortopedică, cu diverse decupaje sau perforații. Sunt confortabile, lasă piciorul să respire și îl scoate în evidență. Pot fi purtate cu fuste, rochii sau pantaloni scurți eleganți sau din denim.

5.      Balerini. Sunt o expresie a feminității și confortului în același timp. Pot fi purtați cu jeanși, rochii sau fuste, sunt durabili și ideali pentru zilele toride de vară.

6.      Sandale/saboți. Se găsesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați, în diverse stiluri și culori. Se pot combina cu diferite outfit-uri de vară.

7.      Botine/ghete/cizme de iarnă. Soluția cea mai bună pentru ger și zăpadă. Oferă căldură, siguranță în timpul mersului prin zăpadă sau pe suprafețe alunecoase și confortul de care ai nevoie. Pielea netedă este impermeabilă, prin urmare îi poți purta chiar și prin nămeții de zăpadă, fără a absoarbe din umezeală.

Avantajele pantofilor din piele naturală

Pantofii din piele naturală au rezistență crescută, spre deosebire de încălțămintea confecționată din materiale ecologice. Păstrează căldura, lasă piciorul să respire, asigură confort, se mulează după forma piciorului (fiind potriviți mai ales persoanelor care au monturi), fac față cu brio condițiilor meteo mai puțin favorabile și sunt disponibili într-o gamă atât de variată, încât găsești mereu perechea ideală pentru nevoile tale.

Optează și tu pentru încălțăminte din piele naturală și bucura-te ani la rând de confortul pe care îl oferă. Nu uita de reducerile frecvente care au loc în magazinul online UrbanShoes.

Cum întreții pantofii din piele naturală?

Pantofii din piele naturală se întrețin destul de ușor, mai ales cei din material neted, pentru care ai nevoie doar de o lavetă fină pentru a-i curăța. Pentru a-și menține culoarea și strălucirea poți opta pentru balsam sau ceară.

Mișcările de curățare trebuie să fie circulare și obligatoriu cu lavete fine. Nu se folosesc soluții de curățare pentru bucătărie, baie sau cuptor deoarece conțin substanțe periculoase, care pot degrada aspectul pielii.

Pe cât posibil, ar fi bine să îi păstrezi în spații răcoroase, departe de sursele directe de căldură sau umezeală. Căldura degradează pielea naturală și favorizează modificarea culorii, iar umezeala duce la putrezire.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș