Trenduri în 2020 pentru încălțăminte de damă de calitate

Trenduri în 2020 pentru încălțăminte de damă de calitate

Pantofii sunt acele accesorii care pot scoate din anonimat o ținută, atâta vreme cât sunt aleși cu atenție în funcție de ultimele tendințe din domeniul modei. În cursul anului 2020 regăsim pe lista „obligatorie” reduceri pantofi piele damă  sau din alte materiale, precum pielea sintetică, material textil sau chiar sfoară. Afla în cele ce urmează care sunt nuanțele în vogă, cele mai folosite materiale, dar și ce modele trebuie să ai în dulap pentru a te plimba cu stil în noul an. 

Nuanțele favorite ale noului deceniu

La Urbanshoes, găsești reduceri încălțăminte damă,pantofii negri sau nude sunt, cu siguranță, un must-have al fiecărei femei în dulapul de pantofi. Cu toate acestea, tendințele în materie de nuanțe ale încălțărilor în anul 2020 nu sunt nici pe departe atât de simple. Potrivit designerilor, acest nou an poate fi considerat unul în care întreaga atenție trebuie acordată pantofilor. Pentru că acest lucru să fie posibil, nuanțele lor trebuie să fie vibrante, iar modelele deosebite. 

 

 • Culori metalizate sau stralucitoare

Pantofi piele damă în nuanțe metalizate, precum auriul sau argintiul, dar și cea în nuanțe neon, precum verde sau fucsia sunt la mare căutare în acest nou an. Tot în această categorie se pot încadra și reduceri pantofi piele damă care au sclipici sau ștrasuri. 

• Modele colorate

Chiar dacă a fost în mare vogă în anul 2019, imprimeul floral se pastrează la modă și în prezent. Totodată, pantofii eleganți damă din piele naturală care îmbină armonios mai multe nuanțe vor fi, de asemenea, la mare căutare atât în sezonul primăvară-vară, cât și în cel de toamnă-iarnă. 

• Animal print

Indiferent că iți place imprimeul imitație de leopard sau piele de șarpe, vestea bună este că pantofii cu animal print sunt din nou pe val. Poartă-i alături de o ținută simplă pentru a-i evidenția la adevărata lor valoare. În acest fel, vei fi cu siguranță admirată pentru stilul vestimentar deosebit și curajos. 

Materialele preferate 

Fară îndoială, pielea, fie ea naturală sau sintetică oferă cea mai mare libertate în ceea ce privește nuanțele disponibile. La pol opus însă, tot pe lista tendințelor noului an, vom observa culorile calde și naturale, precum crem sau bej. Spre deosebire de pantofii casual damă din piele care pot avea cele mai deosebite nuanțe, în cazul încălțărilor în culori naturale se opteaza pentru materiale precum pluta sau sfoara. Acestea vor fi în mod clar preferatele persoanelor care preferă un stil mai puțin ieșit din comun, cuminte și boem. Iar cum noul anotimp bate la ușă, deja ni le putem imagina accesorizate cu o rochie diafana de primăvară. 

Pantofi damă cu toc sau cu talpă joasă? 

Spre deosebire de alți ani, în 2020 se combină extraordinar utilul cu plăcutul și stilul elegant cu cel sport. Astfel, pe lista pantofilor aflați în trend regăsim atât pantofi cu toc cât și pantofi cu talpă joasă sau sport. Tocul preferat al anului este cel stabil, pătrat, ce are o grosime medie, iar pantofii cu platformă clasică vor fi, de asemenea, prezenți pe rafturile magazinelor. 

• Espadrile

Modelul preferat al anului 2020 de espadrilele este cel cu talpă joasă, extrem de comode. Dacă de regulă espadrilele sunt fabricate din material textil cu talpă din sfoară, noul an aduce pe rafturi espadrilele din piele. Pastrandu-și comoditatea, modelul din piele aduce un plus de eleganță și rafinament. 

• Sneakers

Dacă ești adepta stilului casual și vesel, iar modul de viață nu iți impune o ținută prea elegantă, anul 2020 ar trebui să fie preferatul tău din acest punct de vedere. Pe rafturile magazinelor vei găsi cu siguranță pantofi sport în toate culorile ce merg purtați atât cu jeanși cât și cu rochițe. 

Sandale cu barete subțiri asimetrice

Acest tip de sandale vor face din vara anului 2020 una specială. Cu modele deosebite, sandalele verii ce urmează vor fi disponibile atât cu talpă joasă cât și cu platformă la reduceri sandale damă. Datorită faptului că piciorul arată atât de elegant în acest timp de încălțăminte, sandalele cu barete asimetrice sunt niste încălțări ce nu trebuie să lipsească din dulapul tău. Totodată, un alt model de sandale care a fost readus la viață din anii 90 sunt sandalele tip șlapi sau cele cu vârful pătrat.

• Loafers cu toc

Acest model de încălțăminte vine în salvarea femeilor care adoră stilul englezesc, care își doresc să se îmbrace elegant zi de zi, dar care vor să se simtă și confortabil în același timp. Pantofii loafers cu toc se găsesc de cele mai multe ori din piele sau piele întoarsă, iar nuanțele lor sunt unele casual, precum negru sau maro. Cu toate acestea, pe lângă aceste culori, în anul 2020 vei putea achiziționa pantofi loafers cu imprimeu tip piele de șarpe sau de crocodil.

Pantofi damă care nu se demodează niciodată

Exista însă câteva tipuri de pantofi care nu se vor demoda niciodată, indiferent de tendințele care vin și pleacă odată cu trecerea anilor. Din garderoba unei femei nu ar trebui să lipsească niciodată pantofii clasici cu toc, în nuanțe de nude, roșu sau negri. Lângă aceștia este esențial să ai o pereche de balerini, una de adidași și una de ghete. Pentru sezonul rece, în dulap trebuie să existe o pereche de cizme de bună calitate cu talpă joasă. 

Odată ce deții aceste tipuri de încălțări de bază, iți poți construi liniștită garderoba sezonieră în funcție de  tendințele anului, de preferințe, stilul vestimentar și cel de viață. Acum că știi care sunt încălțările ce se vor purtă pe parcursul anului 2020, poți porni liniștită la cumpărături, fără a uita însă că pe primul loc trebuie să pui calitatea și comfortul.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș