Sfaturi de la experți despre pantofii sport pentru bărbați

Sfaturi de la experți despre pantofii sport pentru bărbați

Pantofii sport pentru bărbați sunt un must have al sezonului cald. Oferă confortul necesar și se încadrează în diverse stiluri vestimentare. Aleasă așa cum se cuvine, o pereche de pantofi sport bărbați va pune în evidență atât outfit-ul, cât și personalitatea celui ce o poartă. Experții spun că cei din piele naturală sunt ideali pentru ținutele casual, street și ceva mai elegante, și potriviți pentru a fi purtați mulți ani la rând.

Încălțămintea pentru bărbați din piele naturală nu se demodează odată cu trecerea anilor. Se spune că doar pentru că o pereche de încălțăminte este la mare căutare, nu înseamnă neapărat că este potrivită oricărei persoane. Prin urmare, asigură-te că alegi o pereche de pantofi sport bărbați care ți se potrivește. Pantofii ideali sunt aceia în care te simți confortabili și care se pliază stilului tău vestimentar. 

Pentru a evita neplăcerea de a purta o perche de încălțăminte care nu ți se potrivește, specialiștii vin cu câteva recomandări pentru tine:

Ia în considerare forma piciorului

Pantofii, indiferent de natura lor, trebuie să se adapteze picioarelor și nu invers. Fiind prea înguști, prea largi ori cu vârful nepotrivit, pantofii pot creea bătături insuportabile. De asemenea, o pereche de încălțăminte pentru bărbați din piele naturală nepotrivită formei piciorului, poate îngreuna mersul și poate afecta sănătatea picioarelor. 

Ține cont de tipul tălpii

Alege întotdeauna încălțăminte cu talpă ușoară, pentru a face mersul mai confortabil. În caz contrar, picioarele tale vor avea de suferit. Indiferent de tipul pantofilor pe care intenționezi să îi achiziționezi, talpa este un criteriu important de selecție.

Alege mărimea corespunzătoare

Cu toate că iți cunoști numărul de la încălțăminte, trebuie să probezi pantofii pentru a avea certitudinea că sunt potriviți. În cazul achizițiilor online, poți utiliza tabelul de mărimi sau poți opta pentru varianta de a schimba produsul dacă mărimea nu corespunde. 

Avantajele adidașilor din piele naturală

1.Pielea naturală rezistă mult timp

Cel mai important beneficiu al pantofilor din piele naturală este rezistența. Dacă îngrijești corespunzător încălțămintea din piele naturală, te vei bucura de ea o lungă perioadă de timp.

2.Picioarele transpiră mai puțin

Știm cu toții cât e de neplăcut să te descalți când mergi în vizită, iar picioarele să emane un miros deranjant. Dacă pantofii din material ecologic favorizează transpirația și mirosul neplăcut, în cazul încălțămintei din piele naturală, lucrurile nu mai stau chiar așa. Pielea naturală este un material ce permite picioarelor să respire. 

3.Risc mai mic de apariție a alergiilor

Unele materiale favorizează apariția alergiilor, în vreme ce, pielea naturală nu este deloc dăunătoare. Încălțămintea din piele naturală este cea mai eficientă soluție pentru evitarea alergiilor.

4.Soluția optimă împotriva monturilor

Experții spun că încălțămintea din piele naturală este de preferat atunci când ai probleme cu monturile la picioare. Pielea naturală este un material flexibil, care se mulează ușor după forma piciorului, dar cu toate acestea, nu capătă un aspect inestetic.

5.Raport calitate preț-excelent

Chiar dacă unele persoane consideră că prețul pantofilor din piele este mult prea mare, rezistența în timp a acestora demonstrează că au un raport preț-calitate excelent. Dacă sunt păstrați în condiții optime și îngrijiți corespunzător, pantofii sport țin chiar și un deceniu. Alege pantofi sport din piele naturală de la UrbanShoes și bucură-te de o pereche de încălțăminte de calitate la preț avantajos.

Cum întreții pantofii sport din piele naturală?

Pantofii sport din piele naturală se întrețin destul de ușor. Dacă sunt din piele netedă, este suficient să folosești o lavetă moale pentru a îndepărta murdăria. În cazul pantofilor din piele întoarsă, ai nevoie de o perie specială, pentru a nu degrada materialul.

Pentru început, ar fi bine să scoți șireturile pentru a le curăța separat. Mai apoi, îndepărtează murdăria cu laveta sau peria, în funcție de tipul pielii pantofilor. Poți folosi soluție specială pentru curățarea pantofilor din piele naturală în cazul în care petele de murdărie sunt mai intense, iar apa nu face față. Pentru sănătatea încălțărilor, evită să folosești detergenți sau soluții de curățare pentru bucătarii și băi. Acestea conțin diverse substanțe toxice care pot degrada pielea naturală.

După ce ai îndepărtat murdăria, lasă pantofii să se usuce într-un loc ferit de umiditate sau căldură. La final, poți aplica cremă sau ceară de pantofi pentru a oferi luciu.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș