Încălțăminte damă din piele naturală vs piele ecologică

Încălțăminte damă din piele naturală vs piele ecologică 

Dacă te-ai gândit să cumperi pentru prima încălțăminte damă din piele naturală, ar trebui să știi că este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Pantofii din piele naturală prezintă numeroase avantaje spre deosebire de cei din material ecologic (artificial), demne de luat în calcul atunci când faci o achiziție.

De ce să cumperi încălțăminte damă din piele naturală? 

1.Calitatea și rezistența materialului

Este primul aspect important care ne vine în minte atunci când ne gândim la o pereche de pantofi casual damă din piele naturală. Pielea naturală este un material care rezistă în timp, în ciuda purtărilor frecvente și a condițiilor mai puțin favorabile ale vremii. Fie ploaie, zăpadă sau căldură, nu trebuie să îți faci griji în privința încălțămintei din piele naturală căci face față cu brio oricăror condiții. Totuși, același lucru nu îl putem spune și despre încălțămintea din piele ecologică, care se degradează repede atunci când este purtată în exces sau ia contact cu umiditatea. Pielea naturală netedă este impermeabilă, nu lasă apa să pătrundă în interiorul încălțămintei.

2.Aspectul

Există o diferență majoră între pantofii din piele naturală și cei din material ecologic, care se observă de la distanță. Pielea naturală are un aspect lucios fin, plăcut, spre deosebire de pielea ecologică. 

Dacă o pereche de încălțăminte damă din piele naturală este mai maleabilă și se adaptează cu ușurință piciorului, pantofii din piele artificială sunt ceva mai rigizi, iar în urma câtorva purtări se pot crăpa sau pot căpăta cute inestetice. 

3.Mirosul

Pilea naturală are un miros specific, fiind un aspect ce îți permite să deosebești ușor o pereche de încălțăminte damă din piele naturală de o pereche de pantofi din piele ecologică, care poate avea miros deranjant datorită substanțelor utilizate în procesul de fabricare. 

4.Prețul

Cu toate că pantofii din piele naturală sunt mai costisitori, rezistența în timp îți permite să-i porți multă vreme. Astfel, aceste achiziții se dovedesc pe parcurs a fi mai inteligente din punct de vedere financiar. Deși ai posibilitatea de a cumpăra încălțăminte din piele artificială la preț mult mai mic, nu este recomandat deoarece se strică repede și astfel ești nevoit/ă să cumperi mai multe perechi pentru a trece cu bine peste sezon. 

Sursă: https://www.facebook.com/Urbanshoestore/photos/4284919928202658

Cum să întreții încălțămintea din piele?

Încălțămintea din piele naturală se întreține destul de ușor. Dacă vorbim de piele netedă, pașii de curățare sunt mai puțini, iar rezultatele întotdeauna satisfăcătoare. Este suficient să folosești o lavetă curată și umedă pentru a îndepărta murdăria. În cazul în care petele sunt mai persistente, poți utiliza soluții de curățare speciale pentru a îndepărta excesul. Pantofii din piele întoarsă pot necesita utilizarea unor astfel de soluții, dar depinde de intensitatea petelor. 

Așa da:

Folosește doar apă simplă sau soluții speciale de curățare

Utilizează doar lavete și perii moi, care nu zgârie materialul

Lasă încălțămintea să se usuce în mod natural, ferită de sursele de căldură

Folosește cremă sau balsam anume pentru pielea naturală dacă dorești să intensifici luciul

Folosește spray de protecție, mai ales în zilele ploioase

Apelează la serviciile unei curățătorii profesionale dacă nu reușești să îndepărtezi acasă murdăria.

Așa nu:

Nu introduce încălțămintea de piele într-o mașină automată

Nu folosi soluții sau detergenți pentru bucătării / băi / altele

Nu lăsa încălțămintea în razele soarelui sau lângă un calorifer

Nu folosi uscătorul de păr pentru a accelera procesul de uscare.

Luând în considerare toate beneficiile pe care o pereche de pantofi casual damă din piele le are, cu siguranța decizia de achiziționare este mai ușor de luat. Acest lucru este valabil în cazul tuturor celorlalte articole confecționate din piele naturală: genți, curele, portofele și nu numai.

Dacă tentația a crescut, în magazinul online UrbanShoes găsești o gamă completă de articole din piele naturală, începând de la încălțăminte pentru damă și bărbați, până la accesorii utile în viața de zi cu zi. 

Modele de pantofi casual damă, sandale bărbați din piele naturală, botine damă, ghete damă din piele, cizme damă, pantofi bărbați din piele  și accesorii din piele de la UrbanShoes

Printre cele mai populare articole din piele naturală din magazinul online UrbanShoes, se numără

Pantofii casual damă cu șiret până în vârf – se pot purta cu pantaloni sau jeanși, tricouri simple, cămăși, jachete de blugi sau din piele naturală. Fiind foarte comozi, pot fi purtați zi de zi, la job, în oraș sau la cumpărături.

Pantofii casual damă cu fermoar – sunt în același stil precum cei cu șiret și au aceleași întrebuințări.

Rucsacii damă disponibili în mai multe nuanțe – sunt rezistenți și foarte practici datorită compartimentelor care pot fi utilizate în diverse scopuri.

Curelele negre și maro pentru dame și bărbați – aceste nuanțe se pot combina ușor cu diverse culori ale ținutelor. 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș