Idei de ținute cu pantofi stiletto pentru Revelion

Idei de ținute cu pantofi stiletto pentru Revelion

Sfârșitul anului se apropie cu pași rapizi și vine momentul în care să îți decizi ținuta cu care vei face trecerea dintre ani. De aceea, pentru a te ajuta în luarea unei hotărâri inspirate, vei regăsi aici câteva ținute elegante și confortabile în același timp, care te vor ajuta să strălucești mai ceva ca artificiile.

 

Idei de ținute cu pantofi stiletto pentru noaptea de Anul Nou

Știi că vrei să petreci de Revelion îmbrăcată elegant și feminin, dar încă nu te-ai decis care sunt cele mai potrivite combinații? În acest caz,iată câteva sugestii despre cum poți purta cele mai apreciate încălțări, pantofii stiletto. 

- Vei deveni întruchiparea feminității dacă alegi să porți o rochie trei sferturi cu pantofi stiletto, cu o geantă plic și cu bijuterii care să pună în evidență ținuta fără să o facă extravagantă. 

- Rochia scurtă neagră, care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, alături de o pereche de pantofi stiletto roșii poate să fie cea mai bună combinație pentru o apariție elegantă și cu stil. 

- Dacă evenimentul la care participi nu este unul extrem de elegant, poți opta pentru o apariție casual-elegantă în care stiletto să vină în completarea unor jeansi. 

- Rochia nueste singura variantă elegantă. Poți opta pentru un compleu cu pantaloni skinny, cu o geantă masivă și cu un pardesiu trei sferturi. 

- Pantalonii de piele cu o helancă mulată și cu o pereche de stiletto negri este acea ținută all black ce își va pune în evidență formele feminine. 

În ceea ce privește nuanțele pantofilor stiletto, fără îndoială negru, roșu și nude se află în topul preferințelor în ceea ce privește ținutele de Revelion. Cu toate acestea,pantofii cu animal print sau în nuanțe cameleon ar deveni, fără îndoială, accentul colorat de care are nevoie o ținută de petrecere. 

Sfaturi utile pentru a rezista cât mai mult pe tocuri

Fiecare femeie știe că frumusețea vine cu un cost iar în această situație se regăsesc și doamnele care vor să poarte pantofi stiletto. Poziția nefirească a piciorului din cauza tocului înalt, picioarele care la finalul serii sunt mai umflate, cât și efortul de a păși grațios pe pantofi înalți fac ca durerile de picioare să vină la pachet cu acest tip de pantofi. Cu toate acestea, există câteva trucuri la care poți apela pentru a te ajuta să reziști o seară întreagă cu zâmbetul pe buze și cu stiletto în picioare.

- Nu purta niciodată perechea nouă de pantofi chiar în seara specială. Pielea se mai lasă la purtare și devine din ce în ce mai comodă, de aceea este recomandat să porți pantofii de câteva ori înainte de petrecere. 

- În ceea ce privește metodele prin care mai poți relaxa pielea pantofilor, există câteva care dau roade. Să pui pantofii la congelator preț de 30 de minute, cu sau fără o pungă de apă în ei, va permite pielii să se muleze pe forma piciorului tău. Poți opta și pentru șosete înmuiate în apa caldă și purtate împreună cu perechea de pantofi pe care vrei să o lărgești.

- Banda dublă-adezivă ajută să fixezi piciorul în pantof, pentru a preveni apariția bășicilor.

- Crema hidratantă, pudra de talc sau deodorantul contribuie la menținerea picioarelor confortabil în pantofi.

- Pentru seara cea mare îți poți cumpăra talonete din silicon create special pentru pantofii cu toc. Acestea vor spori confortul piciorului chiar dacă stă atâtea ore într-o poziție inconfortabilă.

În plus pe lângă toate acestea, atunci când apar durerile de picioare, cea mai mare greșeală pe care o poți face este să îți scoți pantofii. Picioarele te vor durea mai rău atunci când va trebui să te încalți la loc. Încearcă în schimb să te plimbi pentru a pune sângele în mișcare sau să te odihnești fără a te descălța. 

De ce să alegi pantofi de damă din piele naturală?

Calitatea își spune cuvântul atunci când vine vorba de pantofi eleganți și nimic nu este mai calitativ decât pielea naturală. De aceea, pantofii de damă din piele vor veni însoțiți de câteva avantaje în comparație cu cei din material sintetic.

 

- Aspectul elegant și deosebit al pielii naturale, culoarea și textura sunt unul dintre principalele motive pentru care pantofii de piele au asemenea succes. 

- Pantofii de piele de o calitate superioară se vor dovedi mai confortabili în comparație cu unii de o calitate mai îndoielnică. Pielea este mai moale, piciorul nu transpiră, iar îmbinările cusăturilor nu jenează. 

- Una dintre calitățile pielii naturale este rezistența deosebită în fața timpului. De o pereche de pantofi de piele te poți bucura ani la rând, mai ales ținând cont de faptul că pantofii stiletto nu se vor demoda niciodată. 

Acum, cu atâtea idei de ținute și sfaturi despre cum să porți pantofii stiletto fără dureri, cu siguranța vei avea un revelion extraordinar, iar tu îți vei petrece seara la mare înălțime, elegantă și zâmbitoare.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș