Idei de ținute cu încălțăminte dame în nuanțe de galben

Idei de ținute cu încălțăminte dame în nuanțe de galben

Galbenul este considerat a fi culoarea toamnei și este tare îndrăgit de către toate femeile. Cu toate acestea, puține sunt doamnele care îndrăznesc să poarte această culoare în ținutele lor de zi cu zi, mai ales când vine vorba despre încălțăminte. Dacă și ție îți plac nuanțele de galben și vrei să fie parte din garderoba ta, ai ajuns în locul potrivit. În continuare, vei descoperi idei de ținute și sfaturi de cromatică, pentru a depăși barierele stilistice.

3 idei de ținute cu încălțăminte damă în nuanțe de galben

Îți dorești să ieși din tipare prin ținutele tale, dar nu ești sigură ce încălțăminte să porți? Din fericire, există o varietate de modele și culori pentru încălțămintea de damă din care poți alege perechea potrivită pentru tine. Iată 3 idei de ținute în care încălțămintea în nuanțe de galben este vedeta:

1.Ținute all black, cu accesorii și încălțări galbene. Cum altfel îți poți pune în valoare pantofii galbeni dacă nu prin contrast cu o ținută neagră? Alegând să porți o astfel de combinație de culori, vei emana putere, încredere și feminitate desăvârșită.

2.Rochie colorată și sandale galbene. Această ținută va atrage toate privirile și va fi foarte admirată datorită jocului special de culori. Culoarea deosebită a sandalelor îți va pune în evidență picioarele și îți va da un aer fresh.

3.Jeanși, pulover și botine galbene pentru un look de toamnă. Lasă-te inspirată de natură și asortează-te cu toana. Alege o pereche de botine în nuanțe de galben arămiu și fii pregătită să captezi atenția prin prezența ta. 

Cum să asortezi galbenul?

Deși pare o culoare dificil de purtat, galbenul aduce un plus de stil fiecărei ținute. Dacă te temeai că nu ai cu ce să asortezi un obiect de vestimentație în nuanțe de galben, află că nu este deloc greu. Cel mai des, această culoare este asortată cu piese negre, formând un contrast puternic și interesant. Pentru a forma o ținută mai bogată din punct de vedere cromatic, poți asorta elemente vestimentare galbene cu unele în nuanțe de albastru. Acestea sunt culori complementare și vei crea un efect vizual puternic. De asemenea, combinația dintre gri și galben este foarte apreciată. La aceasta poți adăuga accesorii albe pentru a deschide ținuta sau unele negre pentru a crea contrast. Nu te îngrijora, nu există riscul să obții un aspect prea încărcat!

Modele de ghete damă galbene

Dacă pentru unele persoane ținutele de vară par a fi mai ușor de accesorizat cu o pereche de încălțăminte în nuanțe de galben, pentru ținutele de iarnă pare aproape imposibil. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Vei rămâne surprinsă când vei descoperi modele de ghete damă galbene și îți vei schimba complet percepția că încălțămintea de damă pentru iarnă poate fi doar în culori închise. Ghetele galbene sau cele care conțin inserții de galben îți vor transforma ținutele monotone în adevărate apariții fashion. Secretul constă în faptul că această culoare va face din încălțările tale un element statement și îți va oferi o notă de autenticitate. Atenție! Dacă alegi să porți ghete galbene, nu mai adăuga mai mult de un element care atrage atenția, cum ar fi o pălărie sau o curea lată.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș