Idei de cadouri pe care să i le oferi de Dragobete

Idei de cadouri pe care să i le oferi de Dragobete

Valentine`s Day a trecut. Asta nu înseamnă însă că și luna cadourilor s-a încheiat. Acum urmează Dragobetele, care este sărbătoarea autohtonă ce vine în cinstea iubirii și a primăverii. Dacă simți că buchetul de trandafiri roșii și ursulețul îndrăgostit nu mai sunt genul de cadouri reprezentative pentru iubirea voastră, iată câteva idei de daruri mai deosebite pe care i le poți oferi de Dragobete. 

Creează amintiri

Cum poți sărbători mai bine dragostea dintre voi dacă nu printr-o seară romantică petrecută în oraș. Indiferent că sunteți la începutul relației sau dacă trebuie să lașați copii la bunici, în mod categoric o seară petrecută împreună este un cadou inspirat pentru amândoi. 

- Achiziționează bilete pentru a vedea o piesă de teatru, un film sau chiar un concert. Cu siguranță vei avea de unde alege, mai ales că se organizează o mulțime de evenimente special pentru această sărbătoare.  

- Deoarece vorba „dragostea trece prin stomac” trebuie să aibă un sâmbure de adevăr, o seară reușită se încheie cu o cină deosebită. Caută pe internet restaurantele cu specific romanesc ce au cele mai bune recenzii și astfel, garantat, vei încheia seara într-un mod autentic. 

- Un cadou dulce va merge oricând la sufletul persoanei iubite. Poți alege între bomboanele preferate din magazin sau unele mai deosebite, create în cofetarii mai mainstream. O altă variantă, dacă ești pasionat de bucătărie este să gătești singur desertul favorit al persoanei iubite. Un cadou în care pui suflet că ingredientul secret nu are cum să nu fie unul apreciat. 

Cadouri practice care rezistă în timp

Acest tip de cadouri sunt întotdeauna o idee bună. O pereche de pantofi eleganți damă din piele naturală, o geantă, o curea sau un articole vestimentar deosebit sunt acele obiecte care iți dau ocazia de a dărui ceva frumos și util în același timp. 

Cum poți transmite mai bine cele două fraze „te iubesc” și „a venit primăvara” decât cu o pereche nou nouță de pantofi eleganți de damă . Cu atât mai mult cu cât sunt lucrate manual și poți păstra spiritul sărbătorii tradiționale. Chiar dacă o pereche de cizme poate părea mai la îndemână, este păcat să investești într-o pereche de încălțăminte pe care să o mai poarte relativ puțin timp. Privește în viitor și alege ceva potrivit pentru noul sezon.

- O pereche de pantofi de damă cu șiret vor merge mereu extraordinar de bine atât la birou cât și seara la o ieșire la cină. Comozi și eleganți în același timp, se pot purta cu ușurință atât alături de jeanși cât și la o fustă trei sferturi. 

- O pereche de încălțăminte casual de damă va fi mereu apreciată, mai ales că acum vine vremea plimbărilor sub razele calde ale soarelui de primăvară. Indiferent că optezi pentru material sintetic sau pentru piele naturală, nuanțele care nu se vor demoda niciodată rămân cele de crem, bej, negru sau bleumarin. 

- În cazul în care doamna căreia îi este destinat cadoul este o fire elegantă și care poartă adesea pantofi eleganți din piele, o pereche de încălțări elegante cu toc gros pare a fi alegerea potrivită. Disponibili în toate variantele de material și culoare, este imposibil să nu găsești perechea ideală. 

Cadouri realizate manual, cu drag

Cadourile hand-made încep să câștige din ce în ce mai mult teren, mai ales în sezonul cadourilor simbolice. 

- Calitatea deosebită pe care o au bijuteriile create manual este aceea că par a spune o poveste mai de suflet comparativ cu cele create la scară larga. O brățară de argint lucrată manual sau un colier din perle realizat cu răbdare îi vor transmite persoanei iubite că este unică, asemeni bijuteriei ce o primește în dar. 

- Obiectele de decorațiune interioară, precum tablouri, căni sau boluri pot fi un cadou inspirat pentru Dragobete. Folosindu-se de materiale naturale, artiștii realizează manual adevărate piese de artă ce simbolizează dragostea pe care i-o porți. 

- Măsuța din hol o face să fie nostalgica și o trimite cu gândul către copilăria fericită din casa bunicilor? Poți apela la o firmă care restaurează piese de mobilier și care le redau strălucirea de altă dată. Cu siguranță acesta va fi un cadou emoționant.

- Dacă nici în luna cadourilor nu dăruiești flori, atunci nu stiu care ar fi un moment mai potrivit pentru asta. Buchetele luate pe grabă încep ușor ușor să scadă în topul preferințelor. Aranjamentele florare, pe de altă parte, ce conțin florile preferate sau flori sezoniere transmit că acesta a fost un cadou creat special, nu unul cumpărat pe grabă. Cu atât mai mult cu cât acesta este alcătuit din flori în pământ, ele pot fi replantate și nu se vor usca, precum cele din buchetele clasice. 

- Seturile de loțiuni de piele, săpunuri, creme și lumânări realizate din ingrediente naturale, precum mierea, soia sau lavandă sunt un cadou fin și deosebit. 

Altfel spus, sunt o mulțime de variante de cadou deosebite pentru persoana iubită. Important este să transmită faptul ești atent la ce îi place, la ce își dorește și mai ales, să fie dăruite cu dragoste. 

 

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș