Ghid de stil pentru pantofi sport bărbătești

Ghid de stil pentru pantofi sport bărbătești

Bărbații se pot considera norocoși având în vedere că pot purta pantofi sport care arată extraordinar de bine și care pot fi asortați cu atât de multe ținute. Este posibil că atunci când auzi de pantofi sport bărbătești, gândul să te ducă automat la adidașii clasici, însă adevărul este că aceștia sunt mai mult de atât. Moda ultimilor ani pune din ce în ce mai mult accent pe ținutele casual sau pe cele care combină, într-un mod inedit, stilul casual cu cel elegant. Iată câteva sfaturi după care să te ghidezi pentru a te asigura că alegi sneakerși potriviți, care iți pun în valoare întreaga ținută.

Respectă regulile de bază

Există puține reguli în ceea ce înseamnă pantofii sport potriviți, însă acestea ar trebui urmate cu sfințenie pentru a te asigura că nu dai greș în alegerea unei ținute impecabile. 

- Înainte de a porni la cumpărături, rezervă puțin timp pentru a verifica ținutele pe care le ai în dulap. În cazul în care nu vrei să iți refaci întreaga garderobă, cumpără numai încălțări care să se asorteze cu hainele pe care le ai deja. Degeaba cumperi o pereche de pantofi sport pentru bărbați care este în vogă dacă nu ii poți asorta cu nimic din ceea ce ai in dulap. 

- Sigur că este cool să fii în trend cu ultimele tendințe în materie de modă, însă ține minte: cel mai la modă articol vestimentar este cel care te reprezintă cel mai bine. Astfel, alege acei pantofi care iți reflectă personalitatea și în care te simți bine.

- Dacă ai grija să asortezi încălțările cu evenimentul, jumătate din treabă o poți considera făcută. Pantofii sport sunt incredibil de versatili. În funcție de forma lor, merg purtați atât la o ținută sport sau casual, cât și la una mai elegantă. Îi poți purta chiar și la costum, atâta vreme cât acesta nu este unul extrem de elegant. Orice ai alege însă, ținuta trebuie să se încadreze în specificul evenimentului. 

- Un aspect extrem de important, deloc de neglijat este ca adidașii să fie în permanență curați. Dacă șireturile sunt murdare, talpa prăfuită iar materialul pătat, nici nu mai contează dacă sunt din ultima colecție sau nu. 

Câte tipuri de pantofi sport există

Atunci când spui pantofi sport te gândești la adidasul clasic, unicolor? Nu o sa iți vină să crezi câte modele, câte tipuri de material sau câte nuanțe se încadrează în această categorie.

- Modelul clasic de sneakers de bărbați, care, deși de cele mai multe ori este confecționat din pânză, nu e singura variantă. Sunt unele firme mai renumite care au început să creeze și modele din piele sau piele întoarsă. Se găsesc de cumpărat în orice nuanță sau combinații de culori la care te-ai putea gândi. Sunt ușor de întreținut și mai ușor de asortat, datorită formei simple. 

- Pantofii sport de lux păstrează de regulă forma adiasului de bază, însă sunt confecționați din materiale mai rafinate, precum piele de căprioară și au o semnătură celebră pe ei.

- Adidașii sport clasici stau la baza tuturor tuturor pantofilor sport. Putem spune despre ei că sunt comoditatea întruchipată, însă nu sunt la fel de arătoși ca urmașii lor. 

- Pantofii sport actuali sunt acei adidași de pe vremuri, adaptați ca stil și forme pentru a ține pasul cu moda modernă.

- High Tech sunt acei pantofi cu un design extravagant, care ies ușor în evidență. Puțin mai dificil de asortat, pot fi însă piesa de rezistență a unei ținute deosebite.

Ținutele perfecte pentru sneakerși bărbătești

Stiluri de îmbrăcăminte care merg perfect cu sneakerși sunt oferite zi de zi chiar de către vedetele masculine din întreaga lume. Actori, sportivi sau cântăreți, majoritatea adoră încălțările sport masculine și nu ezită să le poarte zi de zi sau chiar la evenimente importante. 

- Este cinstit să considerăm că David Beckham și-a câștigat dreptul de a fi menționat primul în ceea ce privește clasa și inspirația atunci când vine vorba de ales ținute. Chiar dacă pantofii sport nu lipsesc din garderoba lui, renumitul fotbalist adoptă frecvent un stil sport rafinat și luxos. Combinațiile inspirate de costume cu tricouri și pantofi sport sunt unele dintre cele mai aplaudate de criticii de modă. 

- Stilul sport modern este îmbrățișat de celebrul actor Tom Hardy. Acesta este un stil ușor de creat, care nu lasă loc de greșeli multe sau mari. Combinația de jeanși, tricou și adidași este una masculină și armonioasă, pe care, dacă o accesorisezi cu geaca potrivită, poți crea ținutei tale stilul dorit. O geacă de piele, un hanorac sau chiar un sacou casual pot să ofere vestimentației acel aer deosebit de care are nevoie. 

- Justin Timberlake este un alt nume demn de a fi menționat pe lista bărbaților ce poartă impecabil o pereche de adidași. Combinați cu o pereche de pantaloni din material, cu o cămașă și un sacou casual, stilul clasic sport i se potrivește de minune. Rezultatul acestor alegeri este o apariție masculină, relaxată și tinerească. 

După cum observi, poți să adopți o ținută casual-elegant în viață de zi cu zi fără prea mult efort. Poți să ai un aer elegant, masculin și totuși să te simți comod indiferent că mergi la birou, la o cină sau la un bar cu prietenii păstrând costumul sau fracul pentru evenimentele de mare clasă, precum nunți, mers la Operă, decernări de premii sau gale. 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș