Ghid de cumpărare: Botine de vară

Ghid de cumpărare: Botine de vară 

Fiecare început de sezon este o ocazie ideală pentru a-ți reînnoi garderoba și pantofarul. Vara este sezonul perfect pentru a achiziționa articole care să-ți pună în evidență formele feminine. Pantofii pe care îi alegi pot să iți pună în avantaj picioarele sau dimpotrivă. Dacă iți dorești picioare mai înguste și mai atractive, accesorizeaza-ți outfitul cu o pereche de botine de vară! Acestea au devenit în ultima perioadă un „must have”. 

Diferențele dintre botinele de vară și cele de iarnă

Când spunem botine, gândul ne duce direct la botinele specifice sezonului rece, acel tip de încălțăminte elegantă, care are rolul de a ne proteja împotriva frigului. Botinele de vară, cu toate ca vin deasupra gleznei, au diverse decupaje. Ca orice pereche de pantofi damă din piele naturală de vară, nu sunt îmblănite și permit pătrunderea aerului pentru o aerisire cât mai bună. 

Sunt confecționate în așa fel încât să pună în evidență picioarele, având calapodul rafinat și fin. Îmbină eleganța, feminitatea și confortul, pentru a fi potrivite în orice context.

Tipuri de botine damă din piele naturală

Pe piață se găsesc mai multe tipuri de botine de vară din piele naturală. Modul de confecționare reușește să pună în evidență picioarele și să fie confortabile.

Botinele de vară cu talpa joasă sunt ideale pentru zilele cu activitate intensă, în care dorești să fii elegantă, dar în același timp să te simți confortabil.

Botinele de vară cu toc pot fi incluse în diverse outfituri casual sau elegante. 

Cele cu platformă sunt perfecte de purtat la party-uri și festivaluri, incluse în ținute cât mai extravagante. Se potrivesc cu fuste sau jeanși scurți, combinate cu cămăși oversize sau topuri crop.

Avantajele botinelor de vară din piele naturală

Încălțămintea confecționată din piele naturală oferă eleganță, stabilitate și nu numai. Atunci când te decizi să cumperi pantofi și botine de vară din piele naturală, trebuie să știi că beneficiezi de o serie de avantaje:

1. Pielea naturală este foarte rezistentă

Acest material este cu mult mai rezistent spre deosebire din pielea ecologică. Încălțămintea din piele naturală se poate purta ani la rând, fără să se uzeze prea mult. Singura condiție este să fie îngrijită corespunzător.

2. Este o opțiune cât se poate de sigură

Pantofii din material sintetic pot avea în compoziție diverse materiale dăunătoare pentru piele. Chiar dacă iubitorii de animale nu sprijină purtarea articolelor din piele naturală, totuși aceasta este o variantă mai sigură, căci protejează pielea împotriva factorilor dăunători. 

3. Risc redus de apariție a alergiilor

Pielea naturală nu aduce riscuri în ceea ce privește apariția alergiilor. În schimb, acest lucru nu este valabil și în cazul încălțămintei din piele sintetică. Nu toate persoanele tolerează materialele din imitație. 

4. Picioarele transpiră mai puțin

Este un avantaj considerabil pentru persoanele care transpiră mult. Pielea naturală este un material care nu favorizează transpirația, fiind mult mai respirabilă. În orice tip de încălțăminte din material sintetic picioarele transpiră mai mult și emană un miros neplăcut, care este deranjant. 

5. Rezolvă problemele cauzate de monturi

Cei care au monturi la picioare duc o luptă dificilă cu încălțămintea. Pielea naturală este un material flexibil, care se mulează după forma piciorului, dar care nu capătă un aspect inestetic. Chiar există studii care atestă faptul că încălțămintea din piele naturală ajută la remedierea problemelor cauzate de monturi. 

6. Preț mai mare?

Sunt persoane care evită să achitioneze articole din piele naturală datorită costurilor. Însă achizitonarea unor astfel de articole nu ar trebui percepută ca o cheltuială, ci mai cu seamă ca o investiție. Într-adevăr, costul unei perechi de botine de vară sau pantofi din piele naturală este mai mare, însă cine optează pentru, se va bucura mai mult timp de încălțămintea respectivă, nu doar un sezon. 

Luând în considerare beneficiile pe care le au botinele de vară din piele naturală, ar fi imposibil să nu alegi și tu o pereche din colecția de botine damă de la UrbanShoes, care se pretează atât doamnelor cu activitate intensă la birou, cât și domnișoarelor dornice de aventură și distracție. Întreaga colecție este realizată cu mult gust și implicare din partea specialiștilor, care au pus accentul pe calitate și pe cele mai mici detalii, cu gândul de a crea cele mai frumoase și confortabile botine de vară.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș