#CupluGoals: Asortează-ți pantofii cu cei ai partenerului în 4 pași simpli

#CupluGoals: 4 reguli simple pentru a-ți asorta pantofii cu cei ai partenerului

 

A fi un cuplu implică adesea dorința de a prezenta o imagine unită și armonioasă. Stilul vestimentar joacă un rol important în acest sens, iar asortarea ținutelor poate fi o modalitate distractivă și elegantă de a vă exprima dragostea și complicitatea.

Deși nu este necesar să purtați mereu haine identice, există câteva trucuri simple prin care vă puteți asorta încălțămintea cu a partenerului, creând un look de cuplu stilat și modern. Iată 4 reguli de bază:

1. Alegeți o culoare complementară:

O modalitate simplă de a asorta pantofii este să alegeți o culoare complementară din paleta cromatică a partenerului. De exemplu, dacă ea poartă o rochie roșie, el poate opta pentru o pereche de pantofi albaștri sau verzi. Această combinație va crea un contrast plăcut și va pune în valoare ambele ținute.

Recomandarea noastră: Ghete bărbați din piele naturală - 435 Albastru Deschis Velur

2. Asortați materialele:

Pe lângă culori, luați în considerare și materialele pantofilor. Puteți alege să purtați amândoi pantofi din piele, din pânză sau din alte materiale similare. De asemenea, puteți combina materiale diferite, dar care se completează reciproc. De exemplu, ea poate purta pantofi casual din piele, iar el poate opta pentru o pereche de mocasini din piele întoarsă.

Recomandarea noastră: Mocasini damă din piele naturală - 142 C Negru Box

3. Optați pentru un stil similar:

Este important ca pantofii ambilor parteneri să se încadreze în același stil general. De exemplu, dacă ea poartă pantofi sport, el ar trebui să evite pantofii eleganți. Alegeți un stil care să vă reprezinte ca și cuplu și care să se potrivească ocaziei pentru care vă îmbrăcați.

Recomandarea noastră: Sneakersi barbati din piele naturala, Leofex - 881 Alb Box

4. Nu vă fie teamă să fiți creativi:

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate! Nu vă fie teamă să experimentați și să vă jucați cu diferite combinații de culori, materiale și stiluri. Puteți alege să purtați pantofi cu același model, dar în culori diferite, sau să optați pentru modele complet diferite care se completează reciproc. Important este să vă simțiți confortabil și încrezători în ținuta voastră.

 

Recomandarea nostră: Pantofi stiletto din piele lacuita - 558 rosu

Bonus: Accesorizați!

Pe lângă pantofi, luați în considerare și accesoriile. Puteți asorta curelele, ceasurile sau bijuteriile pentru a crea un look și mai unitar.

Recomandarea noastră: Curea din piele naturală - Maro Cognac Box

Asortarea încălțămintei în cuplu poate fi o modalitate distractivă și creativă de a vă exprima stilul personal și de a crea o legătură vizuală între parteneri. Respectând regulile de mai sus și fiind deschiși la experimentare, puteți crea outfit-uri coordonate și elegante care vă vor ajuta să străluciți împreună în orice ocazie.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș