Cum alegi saboții de damă din piele naturală?

Cum alegi saboții de dama din piele naturala?

Sezonul cald nu pare să se retragă prea curând și de aceea perioada în care femeile se pot bucura de purtarea pantofilor preferați de vară se extinde. Printre cele mai adorate încălțări ale verii se afla saboții, datorita nenumăratelor avantaje pe care le oferă, de la confort și până la aspectul elegant sau vesel. Iată astfel la ce trebuie să te uiți când iți cumperi o pereche de saboți de dama din piele dar și care sunt calitățile de care te poți bucura daca alegi să iți petreci vara încălțată cu acest model de sandale.

Modele de saboți damă

Un lucru plăcut în ceea ce privește saboții este că pot mulțumi toate gusturile și toate vârstele. Spre exemplu, vei găsi modele saboți de la UrbanShoes de la cele mai vesele modele până la cele mai clasice nuanțe și forme.

Saboții deschiși la vârf și la călcai, cu un toc patrat și în culori puternice, cu modele florale sau animal print sunt modelul preferat de doamne și de domnișoare ce se asortează frumos cu tot felul de ținute casual, chiar elegante. 

Saboții cu talpa ortopedica sunt ideali de purtat atât într-o zi de birou cât și la o plimbare în oraș sau la cumpărături.

 Saboții cu talpa joasa vor avea grija că piciorul tău să se mențină confortabil și sănătos chiar și în zilele pe care le vei petrece în picioare. 

În ceea ce privește culorile, saboții se găsesc adesea atât în nuanțele clasice de negru, crem și gri cât și în nuanțe vesele și captivante, precum roșu, galben, verde sau portocaliu. Modelul floral vesel este o alta varianta des întâlnită în cazul saboților iar animal print oferă acestui tip de încălțări un aer chic și elegant. 

Avantajele saboților de damă din piele naturală

Exista câteva motive pentru care să alegi să te încalți pe timp de vara cu saboți, iar majoritatea dintre ele depășesc sfera esteticului și intra în categoria sănătății. În plus, nu este suficient ca modelul să fie unul deschis, ci și materialul din care aceștia sunt creați să fie unul calitativ.

-Încălțămintea din piele naturala este renumita pentru confortul pe care îl oferă piciorului, este rezistenta și își păstrează aspectul ani la rand. Ca urmare, saboții  din piele se vor așeza natural pe piciorul tău, nu te vor jena și își vor păstra forma în fiecare vara. 

-Picioarele stau încălțate în pantofi închiși aproape întreg anul, majoritatea dintre ei neputând fi purtați pe piciorul gol. Astfel, în sezonul cald este bine să profiți de posibilitatea de a lăsa picioarele să respire iar degetele să stea în poziție naturala și confortabila.

-Talpa ortopedica oferă piciorului o buna stabilitate și o poziție sănătoasă, atenuează șocurile și favorizează circulația sângelui. Tocmai de aceea saboții se afla în topul preferințelor persoanelor care lucrează în domeniul sanitar, alimentar sau orice alt domeniu ce implica mult stat în picioare și mers.

-Chiar și saboții fashion, care prezinta adesea un toc patrat de înălțime mica sau medie vor îmbină confortul cu aspectul plăcut, oferindu-ți posibilitatea de a iți pastra eleganta și de a adaugă ținutei tale un plus de culoare. 

Cum întreții saboții din piele naturală? 

Printre nenumăratele avantaje ale pielii naturale se numără și cel al întreținerii ușoare. Dacă le porți de grijă așa cum se cuvine, iți vei putea purta saboții preferați în fiecare vară iar aceștia vor avea mereu un aspect nou și îngrijit. 

-După fiecare purtare îi poți șterge cu un material moale și cu soluții speciale de curățare.

-Folosește produse special destinate întreținerii pantofilor de piele, care să mențină pielea hidratată și care să o protejeze de factorii dăunători externi. Chiar daca saboții nu se întâlnesc cu zăpadă sau cu umezeală în exces, factori care afectează pielea naturală, fiind încălțăminte de vară aceștia vor fi supuși unor temperaturi ridicate, praf și razele directe ale soarelui.

-Odată trecut sezonul lor, depozitează-i corespunzător în cutii speciale, cu șanuri speciali pentru că saboții să își păstreze forma. În acest fel, depozitați într-un loc uscat, răcoros, ferit de umezeala și de razele directe ale soarelui, aceștia vor fi că noi în următorul sezon când vei dori să îi porți. 

Un alt avantaj al pielii naturale este faptul că poate fi reparată în caz de zgârieturi, crăpături sau decolorare. Astfel, dacă a suferit un accident sau dacă au trecut deja mulți ani peste perechea ta favorită și vrei să o reîmprospătezi, poți apela la serviciile unei firme care recondiționează pielea naturală. Aceștia o pot repara și o pot vopsi astfel încât să își recapete strălucirea și culoarea. 

Indiferent care iți este stilul vestimentar, saboții iți vor completa fiecare ținută și iți vor oferi culoare și stil. Profită de vara care a mai rămas și oferă picioarelor tale un moment de răsfăț și de confort cu ajutorul saboților de piele!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș