Ce pantofi sunt potriviți când călătorești primăvara?

Ce pantofi sunt potriviți când călătorești primăvara?

Este de înțeles de ce pentru prima călătorie din această primăvară tendința ar fi să alegi niște sandale care să lase razele soarelui să iți încălzească picioarele. După atâta vreme de încălțări închise, este un sentiment normal. Cu toate acestea, atunci când pleci într-o vacanță de primăvară pentru câteva zile, principalul scop al pantofilor purtați este să fie comozi. Iată care sunt cei mai recomandați pantofi sport pentru a fi sigură că te vei plimba în voie fie pe bulevardele Parisului, falezele din Valencia sau pe străduțele medievale din Sozopol. 

Ce trebuie să știi despre pantofii de călătorie?

Espadrile, sandale, adidași, balerini, fiecare din acestea, în funcție de model sunt perfecți pentru a te ajuta să te plimbi în mini vacanța de primăvară confortabil și cu stil.

- În primul și în primul rând, trebuie să fie confortabili. Degeaba alegi cele mai arătoase, elegante și feminine încălțări dacă după primele 20 de minute de plimbat ți-au cauzat răni. Cu cât sunt pantofii mai comozi, cu atât mai plăcută este călătoria. Spre exemplu, o pereche de pantofi sport de damă din piele naturală pot fi fix ce ai nevoie. Arată și bine si au grijă să ofere piciorului confortul necesar.

- În al doilea rând trebuie să fie rezistenți și să se întrețină ușor. Dacă ai plecat doar cu un bagaj de mână, pantofii pe care i-ai ales trebuie să fie ușor de curățat. De aceea, ideal este să optezi pentru un material care va fi ca nou după o simplă ștergere cu un șervețel umed. 

- Pantofii ideali pentru plimbări lungi trebuie să lase piciorul să respire. Acesta trebuie să susțină bine glezna, să lase degetele să stea comod, să protejeze întreaga talpă a piciorului. Mai mult, cu o formă potrivită aceștia pot proteja coloana, șoldurile și articulațiile în timpul plimbărilor.

 Modele de pantofi sport ideali pentru călătorie

- Balerinii din piele naturală pot fi considerați primii așezați în bagaj în cazul în care ai în plan plimbări lejere și dacă vrei în același timp să ai un aer feminin și elegant. Datorită formei lor lejere, aerisite, dar și datorită aspectului finuț, balerinii vor rămâne mereu printre preferații femeilor atunci când este vorba de plimbări. 

- Dacă vremea de primăvară este extrem de călduroasă că te face să te gândești să pui și costumul de baie în bagaj, poți alege și o pereche de sandale. Pentru că acestea să fie bune pentru plimbări, trebuie să aibă talpa ceva mai groasă, iar baretele să fie comode, mai late și dintr-un material moale și flexibil. 

- Pantofii sport modelul clasic, din piele sau din material, sunt de asemenea o alegere extrem de inspirată. Aleși de femeile active, sportive, care își doresc să străbată orașele în lung și în lat fără să își simtă nici măcar puțin picioarele obosite.

- Sneakerii clasici pot fi considerați unii dintre preferații tinerilor în materie de încălțăminte sport. Forma comodă și faptul că sunt extrem de ușori face din sneakeri o opțiune bună pentru plimbările de vacanță. Mai mult, nuanțele disponibile sunt nelimitate, ceea ce este un mare avantaj mai ales primăvara, când tendința modei este să se întoarcă la culori.

- Dacă însă ești adepta stilului rock, află că există și ghete ce se pretează plimbărilor, la fel de bine ca pantofii sport. Sunt ideale de purtat mai ales în cazul unei primăveri mai ploioase, acestea protejează piciorul și îl mențin uscat. 

Cum accesorizezi pantofii sport de primăvara?

Versatili, comozi și veseli, pantofii sport de primăvara merg purtați cu o mulțime de ținute, care te vor ajuta să te încadrezi perfect în atmosfera orașului pe care ai ales să îl vizitezi.

- Rochiile diafane purtate alături de sneakeri sau de o pereche de balerini este alegerea ideală pentru un look romantic, tineresc și vesel în același timp. 

- Pantalonii scurți, un hanorac colorat și pantofi sport din piele sunt rețeta perfectă pentru un look fresh cu iz de primăvara.

- Jeanși lejeri, tricou și o geacă ușoară de piele pot fi purtate împreună cu o pereche de adidași clasici. Este un look simplu și comod care iți vă oferi libertatea de mișcare de care ai nevoie în timpul plimbărilor. 

- În cazul în care ești adepta ținutelor uni, în nuanțe de crem, bej sau alte culori pastelate, poți adaugă acea pată de culoare necesară cu ajutorul unor pantofi sport multicolori. Cu talpa colorată, cu model floral sau chiar cu model de animal print, cu siguranță vor fii piesa de rezistență a ținutei de primăvară.

Atunci când decizi să pleci într-o mică vacanță pentru a întâmpina primăvara cum se cuvine, ține minte că încălțămintea pe care o alegi este cel puțin la fel de importantă ca itinerariul său ca bateria de la aparatul de fotografiat. Ține cont de sfaturile de mai sus atunci când iți faci bagajul și garantat vei avea o vacanță de neuitat!

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș