UrbanShoes - Producător de încălțăminte din piele naturală

UrbanShoes a fost înființat în 2015 în Oradea și are misiunea de a oferi încălțăminte de calitate, din piele naturală pentru oameni care știu ce vor de la o pereche de pantofi. UrbanShoes își dorește să satisfacă nevoile oricărui public, indiferent că este vorba de cel care preferă modelele clasice și elegante sau cel care își dorește modele îndrăznețe, cu un design modern.

Încălțăminte Piele Naturală create cu bun gust și confortabilă.

În ziua de azi, poți fi judecat pe baza a ceea ce porți în picioare, iar cele mai bine-privite încălțări sunt cu siguranță cele din piele naturală. Încălțămintea din piele naturală a fost considerată până nu demult ceva de lux, la care doar oamenii cu o situație materială foarte bună aveau acces. În garderoba fiecărei persoane se poate regăsi cel puțin o pereche de pantofi, ghete sau cizme din piele. Durabilitatea este o altă calitate pe care pielea o conferă când vine vorba de încălțăminte. Desigur, nu este tot timpul cazul, deoarece nu toți producătorii realizează încălțăminte de calitate. Pe UrbanShoes.ro vei găsi încălțăminte de calitate cu care să te lauzi mulți ani de acum încolo.

Diferite modele de Pantofi.

Încălțămintea de piele variază în funcție de ocazie și anotimp. Dacă ai de gând să ieși în oraș cu fetele, poți purta pantofi casual de damă, pantofi sport de damă și teniși de damă. Dacă este suficient de cald, poți purta sandale cu toc, sandale fară toc sau sandale cu platformă. Când vine vorba de eleganță, nu contează anotimpul. Poți purta botine de iarnă sau botine de vară, iar pentru ocazii, UrbanShoes îți pune la dispoziție mai multe feluri de pantofi stiletto pe care îi poți asorta cu o curea sau o geantă plic disponibile pe site-ul nostru.

Pe UrbanShoes găsiți o gamă variată de sandale, pantofi, ghete și botine atât pentru bărbați, cât și pentru copii.

Poate fi dificil să alegi încălțămintea de piele potrivită pentru piciorul și gusturile tale. Noi îți ușurăm treaba prin varietatea de încălțăminte de piele pe care ți-o punem la dispoziție. Alege perechea ideală de pantofi damă, sandale damă, botine damă, ghete damă, saboți / papuci damă, cizme damă, pantofi bărbați, saboți / papuci damă, balerini, cizme damă, pantofi bărbați, mocasini bărbați, sandale bărbați, saboți bărbați, precum și încălțăminte copii și alte accesorii de piele.

  Produsul a fost adăugat în coș