• urbanshoes-cardbancar Poți plăti prin ramburs sau card bancar.
  • urbanshoes-securizat Informațiile tale sunt 100% securizate.
  • urbanshoes-retur Returnezi fără griji in termen de 15 zile.
Pantofi stiletto

Produsele 1-1 (din 1)

  • Livrare Gratuită

Pantofi stiletto din piele naturală perfecți pentru orice eveniment important din viața ta

Pantofii stiletto sunt acei pantofi cu tocul subțire, care se regăsesc în dressingul fiecărei femei. Acești pantofi nu sunt doar eleganți ci se dovedesc a fi extrem de versatili. Rochiile midi, rochiile cu croi simplu și fustele creion sau pantalonii clasici se combină perfect cu pantofii stiletto și generează o ținută feminima și autonomă, acesta fiind un ideal al mediului business.Pantofi stiletto perfecți pentru orice stil vestimentar.

O combinație alb – negru alături de pantofii stiletto reprezintă o ținută minimalistă clasică. Pantofii stiletto sunt integrați inclusiv în stilul street și pot să fie combinați cu ușurință în ținute ce includ piesele sport cum sunt blugii, hanoracele și șepcile. Nimic nu este însă mai potrivit decât combinarea pantofilor preferați stiletto cu rochiile de seară lungi sau scurte. 

Deoarece reprezintă un etalon de eleganța, acești pantofi sunt disponibili într-o gamă vastă de culori pastelate sau în nuanțe electrice, astfel încât să răspundă prompt tuturor preferințelor stilistice și să fie chiar și pe placul persoanelor excentrice. Pantofii stiletto nu sunt modele foarte generoase cu accesoriile, deoarece acestea pot umbri stilul clasic al pantofului, însă modelele simple, monocromatice pot fi găsite și cu printuri foarte creative.

Toate modelele de pantofi stiletto din magazinul nostru sunt confecționate din piele naturală de calitate premium, care se va plia perfect pe forma piciorului purtătoarei. Tălpile flexibile și construcția în general, sunt adaptate pentru un plus de confort în timpul mersului. Cu siguranță veți găsi pe rafturile noastre virtuale cel puțin o pereche de pantofi stiletto care să vă placă.

 

  Produsul a fost adăugat în coș